Top 10 Lojërat e ardhshme të 2018

majë 10 lojrat e ardhshme të 2018

The 2017 ka mbaruar dhe çfarë viti i shkëlqyeshëm i lojrave ka qenë. Sidoqoftë ne tashmë jemi duke kërkuar mirësinë e lojrave që e ardhmja ka rezervuar për ne. Sot ne hedhim një vështrim në lojërat më të mrekullueshme që po shfaqen 2018. Këtu është maja jonë 10 lojrat e ardhshme të 2018. 10: CrackDown 3: … Lexo më shumë

FIFA 18 Shkarkoni PC (Përrua + I ngjeshur)

EA SPORTIT FIFA 18

FIFA 18 Shkarkoni PC – kap botën e futbollit dhe përktheu me besim në një lojë video. Sidoqoftë, në fushë seria e futbollit EA është ende shumë larg futbollit më të kënaqshëm të PES 2018. Në një përpjekje për t'i bërë më realiste, të dy të pranishmit FIFA u ngadalësuan në vitet e fundit. Deri tani është një … Lexo më shumë

FIFA 17 SHKARKO PC (TORRENT + I KOMPRETUAR)

fifa 17

FIFA 2017 Shkarkim PC – EA na ka falur me një tjetër hyrje në serinë e gjatë FIFA. FIFA 17 premton të jetë më i miri në ekskluzivitet ndonjëherë. Epo deri në versionin e vitit të ardhshëm në asnjë mënyrë. Sa mirë është në të vërtetë, në shikim të parë do ta keni të pamundur të bëni dallimin midis FIFA-s 16 … Lexo më shumë