Shkarkim PC i Call Of Duty WW2 (*Përrua / Zip i kompresuar *)

COD ww2

Shkarkim PC i Call Of Duty WW2 – është një lojë revole e personit të parë. Ashtu si 2015 opsione të zeza të thirrjes së detyrës 3 dhe thirrje për luftë të pafund, Lufta Botërore e Call of Duty 2 ka tre mënyra. Ka tre mënyra të një fushate me një lojtar, zombie dhe multiplayer. Së bashku këto sigurojnë që ka diçka për të gjithë ndryshe nga ato lojëra … Lexo më shumë

Metro 2033 Shkarkim i Redux Pc

Metro redux pc shkarko pa pagesë

Metro 2033 Redux është një person i parë revole dhe lojë mbijetuar nga tmerri. Versionshtë versioni i rimastruar i 2033 lëshuar në 2010. Metro Redux nuk ka të bëjë me njerëzit dhe me sistemet e lojërave siç ka të bëjë me vendin. Shtë një koleksion i dy lojërave Melankolike, secila prej tyre e shtypur nga pesha e një toke të shkatërruar. Të dyja … Lexo më shumë

Armë 3 Shkarkoni falas PC (*Direkt + Utorrent + I ngjeshur)

Armë 3 lojë për PC - Shkarko

Armë 3 PC Shkarkoni versionin e plotë falas, për PC, Shumë e kompresuar. Armë 3 fushata u lëshua copa-copa gjatë muajve të fundit me aktin e saj përfundimtar në mars. Në fund të fundit nuk ia vlejti pritja që i dha misionit jokonsistent të misionit të fushatës komplot i pazakontë dhe veprimi i zërit. Për fat të mirë, pjesa tjetër e lojës vazhdon ende … Lexo më shumë

Far Cry 3 Shkarkoni Versionin e Plotë të PC-së (Përrua + I ngjeshur)

Shumë larg 3 shkarkim pc

Get larg qaj 3 shkarkim për PC shumë i kompresuar për Windows 10, Dritaret 7 dhe 8. Shumë larg 3 është një imitues tipik i ishullit. Kur bëni një shëtitje skenike përgjatë plazhit, ju shkoni duke notuar me delfinët dhe drejtoni një biçikletë nëpër prova piktoreske malore, të paktën duket në atë mënyrë për … Lexo më shumë

Top 10 Lojërat e ardhshme me revole të personit të parë në 2018

Top 10 lojrat e ardhshme me revole 2018

Lojërat me revole të personave të parë kanë qenë gjithmonë një nga zhanret kryesore në lojërat. Dhe 2018 premton të sjellë shumë më tepër prej tyre. Në këtë video ne duam të kalojmë lart 10 lojrat e ardhshme të revoleve të personave të parë në 2018. Ka shumë lojëra për të arritur, kështu që le të futemi … Lexo më shumë

Top 10 Lojërat e ardhshme të 2018

majë 10 lojrat e ardhshme të 2018

The 2017 ka mbaruar dhe çfarë viti i shkëlqyeshëm i lojrave ka qenë. Sidoqoftë ne tashmë jemi duke kërkuar mirësinë e lojrave që e ardhmja ka rezervuar për ne. Sot ne hedhim një vështrim në lojërat më të mrekullueshme që po shfaqen 2018. Këtu është maja jonë 10 lojrat e ardhshme të 2018. 10: CrackDown 3: … Lexo më shumë

Kati i Vrasjes 2 Shkarko (Përrua + Shkarkim i drejtpërdrejtë)

kati i vrasjes 2 shkarkoni pc

Vrasja e dyshemesë 2 Shkarko – është një lojë shumë në stilin e së majtës 4 i vdekur në kuptimin që është një lojë e përqendruar në bashkëpunim për vrasjen e zombive. Dhe ju e bëni këtë në një larmi hartash deri në lojë 6 kooperativa e lojtarit ose mund ta bëni solo. Dhe është në thelb … Lexo më shumë