Batman Arkham City PC Dwonload (Përrua + I ngjeshur)

Arkham torrent city

Shkarkim PC Batman Batman Arkham City (Përrua + I ngjeshur). Batman Arkham City është një lojë veprimi në botë të hapur. Ashtë një vazhdim i Batman Arkham Azil. Në Batman Arkham Azil keni veshur lopën dhe keni përdorur veglat. Por në Arkham City, ti je batmani i mallkuar. Në vitet që nga ngjarjet e Azamit Arkham, Gotham … Lexo më shumë

*E re * PC e panjohur Shkarkoni Versionin e plotë falas (Lidhja e punës *2021*)

Uncharted PC Shkarkoni Versionin e plotë falas

Lojë në kërkim Shkarkim i Pashkelur? uncharted është një veprim plus lojë aventureske qitjeje, është zhvilluar posaçërisht për PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Android dhe iOS nga Naughty Dog, Studio Bend, dhe Lojërat Bluepoint. Ajo u lançua në maj 10, 2007. Versione të ndryshme të kësaj loje janë lëshuar këtu ne kemi përmendur të gjithë. … Lexo më shumë

Metro 2033 Shkarkim i Redux Pc

Metro redux pc shkarko pa pagesë

Metro 2033 Redux është një person i parë revole dhe lojë mbijetuar nga tmerri. Versionshtë versioni i rimastruar i 2033 lëshuar në 2010. Metro Redux nuk ka të bëjë me njerëzit dhe me sistemet e lojërave siç ka të bëjë me vendin. Shtë një koleksion i dy lojërave Melankolike, secila prej tyre e shtypur nga pesha e një toke të shkatërruar. Të dyja … Lexo më shumë

Shkarkim PC Hitman Absolution (I ngjeshur + përrua)

Hitman Absolution shkarko kompjuter

Shkarkimi i Hitman Absolution pc shumë i kompresuar për torrent. është një lojë vjedhjeje e personit të tretë. Falja e Hitmanit është e turpshme dhe e bukur. Kriminelët e saj me gojë të keqe dhe rojtarë të rrëmbyeshëm në një shtresë të llumit të trashë. Përndryshe çuditni rrugët e qyteteve të vogla dhe në rërat e ngrohta të shkretëtirës. Kthimi i agjentit antihero 47 është një kontrast i pamëshirshëm me bukurinë e mjedisit dhe vrazhdësinë … Lexo më shumë

Armë 3 Shkarkoni falas PC (*Direkt + Utorrent + I ngjeshur)

Armë 3 lojë për PC - Shkarko

Armë 3 PC Shkarkoni versionin e plotë falas, për PC, Shumë e kompresuar. Armë 3 fushata u lëshua copa-copa gjatë muajve të fundit me aktin e saj përfundimtar në mars. Në fund të fundit nuk ia vlejti pritja që i dha misionit jokonsistent të misionit të fushatës komplot i pazakontë dhe veprimi i zërit. Për fat të mirë, pjesa tjetër e lojës vazhdon ende … Lexo më shumë

Top 10 Lojërat e ardhshme të 2018

majë 10 lojrat e ardhshme të 2018

The 2017 ka mbaruar dhe çfarë viti i shkëlqyeshëm i lojrave ka qenë. Sidoqoftë ne tashmë jemi duke kërkuar mirësinë e lojrave që e ardhmja ka rezervuar për ne. Sot ne hedhim një vështrim në lojërat më të mrekullueshme që po shfaqen 2018. Këtu është maja jonë 10 lojrat e ardhshme të 2018. 10: CrackDown 3: … Lexo më shumë

E Premte 13: Shkarkimi i PC-së së Lojërave (Përrua + I ngjeshur)

E premte 13 Loja

E Premte 13: Loja – është një varg me shumë lojtarë 7 lojë horror për mbijetesë në bashkëpunim. Loja tani ka vetëm multiplayer dhe një fushatë e vetme për lojtarët supozohet se do të vijë në një moment të funksionit. Në secilën ndeshje ka një person të zgjedhur rastësisht për të luajtur si vrasësin Jason Voorhees. … Lexo më shumë

Tekken 7 Lojë Shkarkoni PC (Përrua + I ngjeshur)

tekken 7 shkarkoni pc

Tekken 7 Lojë për të shkarkuar kompjuter – është përsëri në veprim nga seria më e gjatë e lojërave luftarake të Bandai namco është kthyer dhe më mirë se kurrë. Loja shumë e pritur është më e madhe dhe më e ashpër se kurrë. Po zhvillohet lufta midis së mirës dhe së keqes. Tekken është një nga seritë më të gjata luftarake të njohura ndonjëherë … Lexo më shumë