Shkarkim PC Hitman Absolution (I ngjeshur + përrua)

(Përditësuar së Fundmi në: Janar 11, 2021)

Shkarkimi i Hitman Absolution pc shumë i kompresuar për torrent. është një lojë vjedhjeje e personit të tretë. Falja e Hitmanit është e turpshme dhe e bukur. Kriminelët e saj me gojë të keqe dhe rojtarë të rrëmbyeshëm në një shtresë të llumit të trashë. Përndryshe çuditni rrugët e qyteteve të vogla dhe në rërat e ngrohta të shkretëtirës. Kthimi i agjentit antihero 47 është një kontrast i pamëshirshëm me bukurinë e mjedisit dhe vrazhdësinë e armiqve të tij.

Ai është një vrasës i veshur mirë, i cili gjen kënaqësi në planifikimin e kujdesshëm dhe vrasjet e pastra. Përzierja e faljes së Hitmanit nga vjedhurazi dhe veprimi duket mirë e kushtueshme. Personazhet që banojnë në këtë botë janë njëlloj të neveritshme. Mund edhe veprimet fillestare të 47 si të vështira për t'u dëshmuar. Kontrata e tij e parë është të vrasë ish administruesin e tij në agjencinë Diana djegia e drurit ishte dukur mashtrues. Dëshira e saj e fundit ndërsa e shikon atë të vdesë nga dora jote, por ti mbron emrin e vajzës Victoria dhe nga ana tjetër quhet tradhtare.

Ju gjithashtu mund të shkarkoni: Zhurmë 4

Shkarkimi i Hitman Absolution

Bllokimi juaj kryesor i rrugës është një gropë misanthrop me tërheqjen për në shtëpi me emrin Liqeni Dexter. Çdo fjalë që përdor nga goja e tij është e pastër helmuese. Por njollat ​​njerëzore e ndihmojnë atë nuk janë më pak të neveritshme. Vrazhdësia mund të bëhet mbizotëruese dhe ju merrni kuptimin që loja po përpiqet shumë që ndonjëherë të jetë e mprehtë. Disa ngjarje të lezetshme dhe karakterizimet janë të suksesshme. Sidoqoftë shpesh sepse janë humor të errët. Ky vazhdim përqafon mekanikën e lojërave të mëparshme hitman në mënyra që kanë më shumë rëndësi. Ju hyni në një nivel me një objektiv dhe mund ta realizoni në cilindo mënyrë. Metoda më e kënaqshme është të vjedhësh duke mbytur armiqtë nga pas ose duke ua tërhequr vëmendjen duke hedhur një tullë ose disa objekte të tjera.

Ashtu si në shumicën e lojërave vjedhje, ju doni të hiqni çdo trup që lini pas. Të gjitha llojet e objekteve janë të shpërndara përreth për t'i përdorur. Kanistrat e benzinës minierat e afërsisë dhe kështu me radhë. Ju lëvizni nëpër çdo ambient duke pokulluar për të parë se çfarë mjetesh mund të ofrojë niveli për vrasjen më të qetë ose më interesante. Ka kënaqësi të madhe kur has një pushkë snajper dhe zbret një seri të shtënash në kokë nga një dritare mbi një turmë. Ekziston një mënyrë tjetër për të luajtur faljen e hitman përmes kontratave të krijuara.

Shkarkoni Hitman Absolution për PC 2021

Klikoni këtu për ta shkarkuar:

Shkarkoni Torrentin

Kërkesat e Sistemit të Absolucionit të Hitman

  • CPU: CPU i vërtetë me dy bërthama (Intel, AMD)
  • Shpejtësia e procesorit: Info
  • RAM: 2 GB
  • JU: Windows Vista, 7
  • KARTA VIDEO: Nvidia Geforce 8600 512 Mb RAM, ose ekuivalent me AMD (Radeon HD 4650)
  • KARTA E FOUMIJS: po

Lini një koment