Top 10 Lojërat e ardhshme të 2018

(Përditësuar së Fundmi në: Janar 4, 2018)

The 2017 ka mbaruar dhe çfarë viti i shkëlqyeshëm i lojrave ka qenë. Sidoqoftë ne tashmë jemi duke kërkuar mirësinë e lojrave që e ardhmja ka rezervuar për ne. Sot ne hedhim një vështrim në lojërat më të mrekullueshme që po shfaqen 2018. Këtu është maja jonë 10 lojrat e ardhshme të 2018.

10: CrackDown 3:

Platformat: Xbox nje, Microsoft Windows
Data e lëshimit: Bie 2018

CrackDown 3 has had a troubled development cycle and has been delayed multiple times. The latest bit of Gameplay didn’t look like great but we’re hopeful Microsoft is taking the extra time and buget to fix this. We love games with good destruction and the only trailers showed us pure chaos. Crack down 3 will blow up the way you play games today by introducing an revolutionary new multiplayer experience using 100 percent destruction environment. We hope this game will fill the void the red Faction Gorilla left behind.

Ju gjithashtu mund të shkarkoni: Shpirtra te errët 3

9: Metro: Eksodi

Metro: Eksodi

Platformat: PlayStation 4, Xbox nje, Microsoft Windows
Data e lëshimit: Bie 2018

Metro Exodus will be the first game in the series that features and open world .Metro is a Cult Series from Ukraine that steadily gained more fans over the years. It looks like the upcoming metro exodus will finally claim its spot in the triple-a conversation. The game looks incredible and post-apocalyptic world uses atmosphere. We’re sure it will also have plenty of when we visit the underground part of the city.

8: Monster Hunter: World

Monster Hunter: World

Platformat: PlayStation 4, Xbox nje, Microsoft Windows
Data e lëshimit: Janar 26, 2018

The monster hunter series is huge in japan. But it somehow never really clicked with gamers in the west. While it does have a decent amount of hardcore fans over here. We think monster hunter world will be the big breakthrough for the series. The game has refined controls which make it more accessible and promises to deliver lots of spectacle in terms of presentation.

7: Spider-Man 2018 Game:

njeriu merimang 2018

Platformat: PlayStation 4
Data e lëshimit: Bie 2018

The new spider-man game on the playstation 4 duket absolutisht e mahnitshme dhe mezi presim ta luajmë. Ka pak kohë që kemi luajtur një lojë të mirë njeriu-merimangë dhe kjo duket shumë si seria Batman Arkham e cila është e mrekullueshme. Luftimi duket argëtues dhe prezantimi është shumë kinematik. Në kohë është pothuajse sikur po shikoni një film Marvel në vend që të luani një lojë. Lëkundja në internet është e bazuar në fizikë dhe nuk është shkruar, megjithëse duket jashtëzakonisht e qetë.

You can Download: Assassin’s Creed Unity

6: Shumë larg 5:

tallje 5

Platformat: PlayStation 4, Xbox nje, Microsoft Windows
Data e lëshimit: marsh 27, 2018

Shumë larg 5 could be one of the most controversial games of 2018 the game is about a group of Cristian Americans that are basically extremists with guns terrorizing a remote part of America’s Bible Belt. It’s the first Far cry game that takes place in the United States. Which is very excited in terms of story this of course also means that the wildlife won’t be as diverse a previous titles. The gameplay seems to be more of the same but that’s not necessarily a bad thing. Far cry games are always fun to play as they provide of lot of open world Chaos. However we are most excited to see how far cry 5 will tackle the sensitive subjects of its story campaign.

5: Himni:

himni 2018 lojë

Platformat: PlayStation 4, Xbox nje, Microsoft Windows
Data e lëshimit: Bie 2018

Mass Effect Andromeda ishte një zhgënjim i madh, por ne mendojmë se Bioware do të shpengojë veten me himn. Kjo lojë duket tepër e shtrenjtë me shumë efekte dhe sasi të mëdha detajesh. Ky revole në internet për personin e tretë ka të bëjë me punën së bashku si një grup ndërsa luftoni shumë të huaj.

4: Dragon Ball Fighter Z:

Dragon ball z

Platformat: PlayStation 4, Xbox nje, Microsoft Windows
Data e lëshimit: 26 Janar 2018

Call us crazy but we’re extremely hyped for the upcoming Dragon Ball Z game. We know past games in the series haven’t been amazing but this one is being made by Arc System Works. This Japanese developer is known for Hardcore fighting game franchises like guilty gear and Blaze Blue. While its mean the gameplay will be solid it’s the incredible look of the game that we’re most exited about. The game has new graphical technique that makes it looks like it came straight out of the TV show. This seems to be a must buy for fighting game and Dragon Ball Z fan alike.

3: God of war:

god of war

Platformat: PlayStation 4
Data e lëshimit: Bie 2018

God of War looks to reboot the famous playsation franchise in a spectacular way. It takes place in a new epic setting inspired by Norse Mythology. The story seems to have more emotional depth this time around as Kratos is a father now. It is going to be interesting to see how this dad will cope with his angar-management in front of his son. The combat system is also completely overhauled as it reminds us of Dark Souls. You will need to be a little more tacticle although the game still has plenty of over-the-top Action.

2: The Last of Us part 2:

last of us

Platformat: PlayStation 4
Data e lëshimit: Bie 2018

The last of us completely blew us away. And while the game didn’t need a sequel. We’re still very happy to get one. Developer Naughty Dog only released 2 trailers so far and one of them is extremely brutal. We really want to see some gameplay but it’s safe to say, this is not going to be the faint-hearted. The game will reunite Joel and Ellie. You are both much older now while the world is still filled with infected it seems like humans are still the most dangerous enemy of all. We are sure naughty dog is going to deliver one hell of a sequel.

Shkarko: E Premte 13: Loja

1: Shëlbimi i Kuq i Vdekur 2:

Shëlbimi i Kuq i Vdekur 2

Platformat: PlayStation 4, Xbox nje
Data e lëshimit: Bie 2018

Megjithatë ka një vazhdim që e gjithë bota po pret dhe ai vazhdim është Red Dead Redemption 2. Çdo lëshim i RockStar është një ngjarje e madhe dhe Red Dead Redemption ishte një nga lojërat më të mira të gjeneratës së mëparshme. Kompania ende po bën një shumë të parave të pabesueshme me GTA në internet kështu që nuk është për t'u habitur që Red Dead Redemption do të shfaqë gjithashtu një komponent të madh në internet. Vlera e prodhimit të kësaj loje do të jetë e çmendur pasi bota që ata po ndërtojnë është tepër e bukur.

Lini një koment