FIFA 18 Shkarkoni PC (Përrua + I ngjeshur)

(Përditësuar së Fundmi në: Dhjetor 28, 2017)

FIFA 18 Shkarkoni PC – kap botën e futbollit dhe përktheu me besim në një lojë video. Sidoqoftë, në fushë seria e futbollit EA është ende shumë larg futbollit më të kënaqshëm të PES 2018. Në një përpjekje për t'i bërë më realiste, të dy të pranishmit FIFA u ngadalësuan në vitet e fundit. Deri tani është një trend që dëmton serinë e tetë me çdo titull. Që nga FIFA 15 ndjehen më pak të përgjegjshëm se paraardhësi i tij. Më në fund me FIFA 18 ekskluziviteti ka ndaluar shkëmbin dhe ndërsa shekulli i fundit ndihet ende i ngadaltë. Ndihet më i përgjegjshëm dhe më pak zhgënjyes si rezultat i kombinuar me prezantimin e jashtëzakonshëm janë më shumë mënyra për të luajtur se kurrë. Adoleshentët e përplasur në katran përfaqësojnë fillimet e një rikuperimi për seritë. Problemi i FIFA 17 ishte që ngadalëson shpejtësinë e kthimit të lojtarit në nivele titanike. Por la pjesën më të madhe të pjesës tjetër të lojës me një shpejtësi të lartë që do të thoshte se mund të vrapoje shpejt shpejt.

Ju gjithashtu mund të Shkarkoni: EA FIFA 17

FIFA 18

Por do të duhej një moshë për të përshpejtuar ose ndryshuar drejtimin, ky është ende një problem në FIFA 18. Ku lojtarët vazhduan qarqet e ngadalta kthyese. Dhe animacionet e gjata mund ta bëjnë atë të plotësohet se ka një sekondë të derdhur të vonesës së inputit. Por pasi vrapimi më i ngadaltë do të thotë shpejtësia e lojës në tërësi ndihet më e qëndrueshme kjo rezulton në një lojë më të zhytur në mendime. Por më pak i shqetësuar për të mposhtur mbrojtësit duke përdorur hile me një ritëm dhe më shumë për të lënë topin të bëjë punën që të gjithë shokët e skuadrës tani bëjnë vrapime më të shpeshta dhe më inteligjente për t'ju dhënë mundësi më të mëdha kur jeni në top. Më afër trupit të tyre më në fund duke i dhënë pasimet e drejtuara si një opsion i zbatueshëm në të tretin sulmues. Fatkeqësisht pasimet jo të drejtuara mbeten të buta si më parë dhe kalojnë nëpër mure akoma ngadalë drejt objektivit të tyre. Dhe pasimet në tokë janë po aq të dobëta, rrallë posedojnë zip të mjaftueshëm për të gdhendur një mbrojtje të hapur. Nga ana tjetër, të shtënat kanë pak më shumë peshë se më parë dhe janë përgjegjëse për momentet më të kënaqshme të lojës, duke parë volejbollin që fluturon në këndin e sipërm është një ndjenjë e shkëlqyeshme dhe ndodh shumë më e shpeshtë në FIFA 18 sesa vitin e kaluar.

Kërkesat minimale të sistemit të EA FIFA 2018:

  • CPU: Intel Core i3-2100 / AMD Phenom II X4 965 3.4 GHz.
  • JU: 64-bit Windows 7.
  • KARTA VIDEO: Nvidia GeForce GTX 460 ose AMD Radeon R7 260 (1 GB)
  • HAPACESIRA FISKALE: 50 GB.

Lidhja e shkarkimit të FIFA-s 18

Klikoni më poshtë lidhjet për të shkarkuar FIFA 18

Shkarko tani

Shkarkoni Torrentin

Gameplay e FIFA 18

Video nga IGN

 

Lini një koment