*E re * PC e panjohur Shkarkoni Versionin e plotë falas (Lidhja e punës *2021*)

(Përditësuar së Fundmi në: Janar 9, 2021)

Lojë në kërkim Shkarkim i Pashkelur i PC? uncharted është një veprim plus lojë aventureske qitjeje, është zhvilluar posaçërisht për PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Android dhe iOS nga Naughty Dog, Studio Bend, dhe Lojërat Bluepoint. Ajo u lançua në maj 10, 2007. Versione të ndryshme të kësaj loje janë lëshuar këtu ne kemi përmendur të gjithë.

Shkarkoni lojën e panjohur

 1. E pashkruar: Pasuria e Drake1 (2007)
 2. E pashkruar 2: Midis hajdutëve1 (2009)
 3. E pashkruar 3: Mashtrimi i Drake1 (2011)
 4. E pashkruar: Gremina e Artë (2011)
 5. E pashkruar: Luftoni për Fortune (2012)
 6. E pashkruar: Koleksioni Nathan Drake2 (2015)
 7. E pashkruar 4: Një Thief's End (2016)
 8. E pashkruar: Gjuetar i fatit (2016)
 9. E pashkruar: Trashëgimia e Humbur3 (2017)
 10. E pashkruar: Gjurma e Drake
 11. E pashkruar: Syri i Indrës (lëvizje komike)
 12. E pashkruar: Pasuria e Drake (lëvizje komike)
 13. E pashkruar: Revista e Drake – Brenda Bërjes së Uncharted 3: Mashtrimi i Drake
 14. E pashkruar: Labirinti i katërt

Karakteristikat

Kjo lojë është përzierja e veprimit, aventurë, 3Modelimi D, qitje dhe 3e treta parti. Disa karakteristika të kësaj loje e lejojnë lojtarin të kërcejë, notuar, kërcejnë mbi litarë lëvizin në skajet e gjata, kap, ngjitem, akrobaci, e kështu me radhë. Këto të gjitha tiparet e ndihmojnë lojtarin të plotësojë sfidat. Ekzistojnë një numër armësh që një lojtar mund të përdorë për të vrarë armiqtë. Ordinancat kryesore përfshijnë pushkën, pistoleta, një grusht granatash, armë gjahu, e kështu me radhë. Këto armë janë të pranishme në një vend tjetër në harta, ata gjithashtu mund të marrin nga armiqtë.

Shumë lojtarë mbështeten në Uncharted 2: Midis Hajdutëve nga një vazhdim, më shumë dy lojtarë mund të luajnë në të njëjtën kohë për të vrarë armiqtë dhe për të pastruar nivelin. Kur zgjidhni bashkë-opsionin e shumë lojtarëve, atëherë më shumë se 2 lojtarët vijnë për të kontrolluar shokët e heroit dhe Drakes. Ata janë të përfshirë në mënyrë të barabartë në përleshjet me armë, platforming, dhe role të tjera të bazuara në ekip. Lojtarët gjithashtu mund të ndihmojnë shokët e tyre nëse lëndohen gjatë luftës ose sulmohen nga armiqtë. Modaliteti konkurrues lejon 10 lojtarët për të luftuar kundër njëri-tjetrit në ekipin e 5 anëtarët. Atje jane 6 karakteristikat e mbështetura në modalitetin konkurrues: Plaçkitje, Falas për të gjithë, Ndeshja e vdekjes, Ndeshja e tre skuadrave, Objektivi i Skuadrës, dhe Hardcore. Karakteristika më e rëndësishme është Deathmatch në të cilën të dy ekipet luftojnë kundër njëri-tjetrit, një ekip është i heronjve dhe tjetri është i horrave. Ju mund të zgjidhni anëtarët e ekipit sipas zgjedhjes suaj si Chloe, Drake, Karaktere Sully dhe të reja Tenzin, dhe Elena. Ju gjithashtu mund të shtoni anëtar pasi të keni shënuar pikët dhe gradat ose mund të blini të dy villains dhe heronj.

Kërkesat minimale të sistemit për Uncharted

 1. Procesori: AMD A8 6410
 2. RAM: 8 GB
 3. Sistemi operativ: Dritaret 7/ 8 / 8.1/ 10 64 Bit
 4. Karta e tingullit: po
 5. Hapësirë ​​e vështirë: 40 GB
 6. Kartë video: NVIDIA GeForce GT 650 1GB GDDR5

Kërkesat e rekomanduara të sistemit

 1. Procesori: AMD A8 6410
 2. RAM: 12 GB
 3. Sistemi operativ: Dritaret 8 / 8.1 / 10 64 Bit
 4. Karta e tingullit: po
 5. Hapësirë ​​e vështirë: 50 GB
 6. Kartë video: Gigabyte AMD Radeon HD 6670 2Karta Grafike GB

PC e panjohur Shkarkoni Falas

Tani nuk duhet të keni asnjë çështje shkarko Uncharted për sistemin PC.

Shkarko tani

Lini një koment