Metro 2033 Shkarkim i Redux Pc

(Përditësuar së Fundmi në: marsh 5, 2018)

Metro 2033 Redux është një person i parë revole dhe lojë mbijetuar nga tmerri. Versionshtë versioni i rimastruar i 2033 lëshuar në 2010. Metro Redux nuk ka të bëjë me njerëzit dhe me sistemet e lojërave siç ka të bëjë me vendin. Shtë një koleksion i dy lojërave Melankolike, secila prej tyre e shtypur nga pesha e një toke të shkatërruar. Të dy aventurat ju lejojnë kohë të mbyteni në ajrin e tyre të rrezatuar. Koha që të bën të pyesësh se si të mbijetuarit e luftës bërthamore gjejnë vullnetin për të vazhduar më tej. Në të dy metro dritën e fundit dhe në Metro modës 2033 ju fshihni municionin në tunelet e metrosë nën një Moskë të asgjësuar. Ka xhepa të njerëzimit brenda këtyre thellësive. Por njerëzit mund të provojnë po aq vdekjeprurës sa mutantët që enden nën tokë. Possibleshtë e mundur që ju mund të keni plotësuar rolin e heroit të serive Artyom dhe të dilni nëpër mjerimin e trashë më parë. Por përmirësime të ndryshme në Metro 2033 bëje që ia vlen të vuash përsëri.

Ju gjithashtu mund të shkarkoni: Kati i Vrasjes 2

Metro 2033 Redux Shkarkoni PC

2033 pothuajse ndihet si një lojë e re duke pasur parasysh një histori të strukturuar rishtazi dhe një azhurnim vizual që e ngre afër dritës së metrosë së dritës së fundit e vendosur më vonë. Një krahasim krah për krah me origjinalin dhe rimastruar 2033 siguron një ndryshim të jashtëzakonshëm në mënyrën e mjediseve. Dhe monstrat shikojnë në mënyrën se si duken personazhet dhe në mënyrën se si ndërveproni me lojën. Në disa raste, unë në të vërtetë preferoj vizionin origjinal sesa zëvendësimin e tij, të tilla si në disa prej modeleve të krijesave të cilat ishin më të frikshme më parë. Por tani objektet hedhin hijet e duhura dhe rrezet e dritës nuk i lajnë më detajet më të hollë dhe personazhet nuk shikojnë me të njëjtat shprehje bosh. Do të ishit i vështirë për të gjetur ndryshime gjithëpërfshirëse vizuale në versionin redux të dritës së fundit të metrosë. Theshtë standardi për të cilin 2033 është ngritur. Dallimi më kuptimplotë këtu është aftësia për të aplikuar furnizime më të rrepta të 2033-s të maskave të gazit dhe municioneve.

Njerëzit e metrosë flasin me thekse të trasha ruse, duke gjetur mënyra për t'u argëtuar kur nuk përballen me tmerre. Disa përpjekje për ta sjellë njerëzimin në hije janë fatkeqësisht më të qeshura, atëherë ato janë bindëse siç janë sekuencat në të cilat hasni dhe më pas mbani një djalë të vogël që duket i çuditshëm në videogame larg fëmijëve aq shpesh bëjnë dhe nuk tingëllon apo flet si çdo fëmijë do të.

Kërkesat e sistemit:

  • JU: Windows Vista, 7 ose 8 (64-vetëm pak)
  • Procesori: CPU me dy bërthama (2.2+ GHz Dual Core CPU ose më mirë)
  • Kujtesa: 2 RAM RAM.
  • Grafika: DirectX 10, Modeli Shader 4 karta grafike në përputhje (GeForce 8800 GT 512 MB, GeForce GTS 250, etj)
  • DirectX: Version 10.
  • Magazinimi: 10 GB hapësirë ​​në dispozicion.
  • Shenime shtese: 64-vetëm pak.

Shkarkoni Lidhjet:

Klikoni këtu për ta shkarkuar:

Shkarkoni Torrentin

 

Lini një koment