FIFA 17 SHKARKO PC (TORRENT + I KOMPRETUAR)

(Përditësuar së Fundmi në: Dhjetor 28, 2017)

FIFA 2017 Shkarkim PC – EA na ka falur me një tjetër hyrje në serinë e gjatë FIFA. FIFA 17 premton të jetë më i miri në ekskluzivitet ndonjëherë. Epo deri në versionin e vitit të ardhshëm në asnjë mënyrë. Sa mirë është në të vërtetë, në shikim të parë do ta keni të pamundur të bëni dallimin midis FIFA-s 16 dhe FIFA 17. Theshtë vetëm kur ju festoni një qëllim të vështirë ose kënaqeni me zgjerimin e ekskluzivitetit për të imituar prezantimin e stilit dB është ndryshimi që ndihet. Edhe atëherë ndryshimet janë shumë më të hollë sesa që na është dhënë në fytyrat e shtresës Billy kanë një besnikëri më të mirë, por ka shumë pak që animacionet duken të qetë, por ato nuk ndihen aq të rafinuara sa në lojën e vitit të kaluar. Ekziston edhe një mori ndryshimesh delikate të rëndësishme të lojës, loja ju bën të mbështeteni në ritmin e lojtarëve tuaj, së bashku me strategjinë e thurjes së boshllëqeve në mbrojtjen e kundërshtarit.

Ju gjithashtu mund të shkarkoni: Tekken 7

Pasimet me të vërtetë nuk ranë të tronditura së bashku derisa të arrini në të tretën e fundit të fushës. Kalimi është preciz për më të kaluarën për sa kohë që nuk po përdorni asnjë prej tyre FIFA 17 ndihmon tiparet, e njëjta gjë vlen për ndërrimin më shpesh sesa jo, do ta gjesh veten duke kontrolluar lojtarin për të nga topi kur kundërshtari po bën një sulm sulmues. Duke ju lënë në mëshirën e lojërave AI mezi kompetente ekipin. Marrja e këndeve është anuluar, megjithëse rrjeta e shënjestrimit duhet t'i bëjë goditjet e drejtuara më precize. Ndihet sikur EA ka shtuar një hap tjetër në marrjen e një këndi pa ndonjë përmirësim të saktësisë. Gjatë periudhave të zgjatura të lojës, në të vërtetë duket si hap prapa. Kjo nuk është lëvizja e vetme retrograd driblimi është thjesht më i ngadaltë dhe më pak intuitiv si një gjuajtje. Duhet dukshëm më shumë kohë që ju të filloni një breshëri sesa ishte në lojërat e mëparshme. Kur grumbullohen këto lojë me ndikim të vogël në modifikim luajnë jashtëzakonisht shumë.

Kërkesat minimale të sistemit të FIFA-s 17

  • CPU: Intel Core i3-2100 @ 3.1GHz ose AMD Phenom II X4 965 @ 3.4 GHz.
  • JU: Dritaret 7/8.1/10 – 64-Bit.
  • KARTA VIDEO: NVIDIA GTX 460 ose AMD Radeon R7 260.
  • HAPACESIRA FISKALE: 50 GB.

Lidhja e shkarkimit të FIFA-s 17

Klikoni këtu për ta shkarkuar

Shkarko tani

Shkarkimi i Torrentit

Magnet Torrent

Gameplay e FIFA 17

video nga: MKIceAndFire

Lini një koment