Kati i Vrasjes 2 Shkarko (Përrua + Shkarkim i drejtpërdrejtë)

(Përditësuar së Fundmi në: Dhjetor 27, 2017)

Vrasja e dyshemesë 2 Shkarko – është një lojë shumë në stilin e së majtës 4 i vdekur në kuptimin që është një lojë e përqendruar në bashkëpunim për vrasjen e zombive. Dhe ju e bëni këtë në një larmi hartash deri në lojë 6 kooperativa e lojtarit ose mund ta bëni solo. Dhe në thelb është një modë hordhi vale që ju vrisni valë pas vale dhe në fund të valëve ka një shef që mund ta mposhtni i cili ndonjëherë mund të jetë i ndërlikuar në varësi të asaj që bosi përfundoni duke gjeneruar kështu që gjëja e parë. Unë dua të flas rreth është sistemi përfitim për njerëzit që nuk janë në dijeni të sistemit përfitim është në thelb klasa juaj karakter është zgjedhja juaj e ngarkesës dhe ata e kanë zgjeruar këtë sistem në kati i vrasjes 2 kështu që ka largime të reja të ngarkesës për të zgjedhur. Pra, gjëja e madhe ajo që ata kanë bërë në vrasjen e dyshemesë 2 nuk është vetëm përfitimi juaj. Tani e vetmja gjë që ka vrarë dyshemenë 1 me të vërtetë mirë ishte arma blender kështu që ju kishit të gjitha llojet e armëve në dispozicionin tuaj. Kësaj radhe kati i vrasjes 2 e ka marrë atë koncept dhe e ka zgjeruar atë më tej, kështu që ju keni mijëra armë në varësi të asaj që zgjidhni si përfitim. Dhe mund të keni edhe armë që nuk janë të bashkuara domosdoshmërisht me përfitimin tuaj, kështu që të mund të përdorni çdo armë që dëshironi.

kati i vrasjes 2 Shkarko

Ka shumë zgjedhje të disponueshme në terma të armëve dhe ton të larmisë dhe opsioneve për të gjitha llojet e lojtarëve, nuk ka rëndësi se çfarë doni të bëni, mund të përdorni hark, mund të përdorni pushkë gjysmë automatike, ju mund të përdorni pistoletë varet plotësisht nga ju. Vrasja e dyshemesë 1 ju ofroi një përvojë të mrekullueshme viscerale të shpejtë, kur ishte fjala për përvojën e personit të parë të revoleve të vrasjes së zombies duke vrarë dyshemenë 2 e bën këtë edhe më tej me faktin se ata me të vërtetë e kanë ridizenjuar UA. Ka vështirësi të reja në lojë, kështu që më parë do të kishit për të vrarë dyshemenë.

Kërkesat minimale të sistemit:

  • JU: Win7 64-bit, Win8 / 8.1 64-bitësh.
  • Procesori: Bërthamë 2 Duo E8200 2.66GHz ose Phenom II X2 545.
  • Kujtesa: 3 RAM RAM.
  • Grafika: GeForce GTS 250 ose Radeon HD 4830.
  • DirectX: Version 10.
  • Rrjeti: Lidhje interneti me bandë të gjerë.
  • Hard Drive: 10 GB hapësirë ​​në dispozicion.

Klikoni këtu për ta shkarkuar

Shkarkim i drejtpërdrejtë

Shkarkoni përmes Torrent

Lini një koment