Armë 3 Shkarkoni falas PC (*Direkt + Utorrent + I ngjeshur)

(Përditësuar së Fundmi në: Janar 11, 2021)

Armë 3 PC Shkarkoni versionin e plotë falas, për PC, Shumë e kompresuar. Armë 3 fushata u lëshua copa-copa gjatë muajve të fundit me aktin e saj përfundimtar në mars. Në fund të fundit nuk ia vlejti pritja që i dha misionit jokonsistent të misionit të fushatës komplot i pazakontë dhe veprimi i zërit. Për fat të mirë pjesa tjetër e lojës ende mban pjesën e saj të peshës dhe në internet dhe në skenarët e krijuar nga përdoruesit që ARMA 3 goditje pa kufizime të fushatës. Por një fushatë ishte premtuar dhe ajo ishte dorëzuar.

Forcat e NATO-s janë në mes të një tërheqjeje në ishullin Stratis kur forcat lokale dikur miqësore sulmojnë në një sulm të befasishëm. Një çështje me shumë faza siguron në tre faza të quajtura mbijetojnë, përshtatuni dhe fitoni. Ju si një ushtri trupore merrni një pjesë të përshkallëzuar në një luftë të përshkallëzuar.

Ju gjithashtu mund të shkarkoni: KODI WW2

Armë 3 LOJ PC PC

Përfundimisht u diplomua nga një rol pasues në Stratasys i varfër 20 kilometra katrorë dy duke komanduar një skuadër në Altis dhe tronditëse të saj 270 kilometra katrorë. Ka disa aludime të paqarta për një komplot gjithëpërfshirës, ​​por historia është zhvendosur në një zhurmë të thjeshtë sfondi. Fushata është një kafshë e çuditshme e copëtuar midis lodhjes së luftës së vërtetë dhe bombastit të Hollivudit (të luftës moderne). Loja ju dërgon me ngulm nëpër kodrat dhe luginat e Altis për kilometra të tëra pa hasur ndonjë gjë që ia vlen të qëlloni, atëherë një kitarë elektrike vajton që një helikopter fillon të hedhë pozicionin tuaj dhe ju jeni të detyruar të dilni me të njëjtin ritëm të mrekullueshëm që keni hyrë me sekonda më parë.

ARM 3 SHKARKO FALAS

Natyra e thyer e fushatës së ARMA 3 bën për një përvojë të pabarabartë në rastin më të mirë. Por kjo ndryshueshmëri ka një efekt të theksuar kur gjërat bien në një hap më të natyrshëm. Për një ka një brishtësi të vërtetë për Kerry në njësinë e tij, futja e ishullit të Altis është një tjetër pikë e lartë që paraqet një mision rigoroz që sheh Kerry duke u përpjekur të riarmonizohet dhe rigrupohet. Kjo lojë do të bëjë pikën më të mirë të luftës për ju dhe miqtë tuaj.

Armë 3 Shkarkoni PC shumë të kompresuar

Klikoni këtu për ta shkarkuar

Shkarko tani

Shkarkoni Torrentin

Kërkesat e sistemit Arma III

  • OS - Windows 7 / Vista.
  • CPU - Intel Core i5 ose AMD Athlon Phenom X4 ose më shpejt.
  • GPU - Nvidia Geforce GTX 260 ose ATI Radeon HD 5770, model shader 3 dhe 896 MB VRAM, ose me shpejt.
  • RAM - 2 GB.
  • HDD - 15 GB hapësirë ​​e lirë.
  • DVD - e përputhshme me dy shtresa.
  • DirectX® - 10.

Arma e lojës 3 Lojë PC


Lini një koment