Assassin's Creed Unity Shkarkoni PC (Përrua + I ngjeshur)

(Përditësuar së Fundmi në: Dhjetor 30, 2017)

Assassin's Creed Unity Shkarkoni PC – është pjesa e tetë është seria e kredos së Assassin. Uniteti i Assassin’s Creed është loja e njohur që bën ndryshime të mëdha. Mjerisht jo të gjithë janë për më mirë kjo nuk do të thotë se ka shumë gjëra të ngjashme. Merrni avantazhin e ri rishtazi ai është sigurisht një nga besimet më karizmatike dhe aktive të besimit të Vrasësit që kam parë në një kohë. në Assassin’s Creed Unity Shfaqja e gjelit e djallëzuar dhe mjaft e hov për të qenë akoma e dashur. Por historia kurrë nuk e shfrytëzon plotësisht hijeshinë e tij në maksimum, sigurisht që përpiqet edhe pse uniteti largohet nga të paturit e një koleksioni të gjerë të personazheve ndihmës që përqendrohen në vend të kësaj drejtimit të saj Arno dhe interesit të tij të dashurisë në Lee. Por më pak nga ata personazhe mbështetës përreth shumë prej tyre priren të luajnë një rol më të rrezikshëm që historia merr një ton shumë më të errët.

Ju gjithashtu mund të shkarkoni: KODI WW2

Assassin's Creed Unity Shkarko pc

Cili drejtim tjetër mund të kishte marrë stoyline komplekse Abstergo ndërsa lavamani i gjatë hidhte peshkaqenin dhe uniteti vetëm pak e lidh veten me universin më të gjerë të besimit të Assassin. Nëse shpresoni për zhytje më të thellë në modelin misterioz të Abstergo nuk do ta gjeni këtu. Historia e Assassin’s Creed Unity evoluoni një histori dashurie për të hakmarrë përrallë deri në misterin e vrasjes dhe pastaj qarqet përsëri në historinë e dashurisë përsëri po ecin me shpejtësi. Por që plumbat e rëndësishëm nuk janë aq të fortë sa të lidhin të gjithë së bashku. Jam kujdesur aq shumë sa të dua t'i shoh gjërat edhe pse deri në fund, por jo aq sa të trishtohem me të vërtetë nga ndonjë nga ngjarjet e saj. Ashtë për të ardhur keq që historia nuk lidhet me mjedisin që thellësisht veçanërisht pasi tradhëtia e uniteteve ndaj një parisi të dëmtuar nga trazirat civile të revolucionit francez është një nga triumfet e saj më të mëdha.

Vëmendja për detajet që kanë shkuar në qytet nuk është asgjë për të habitur. Eksplorimi i shumë rretheve të Parisit e kuptoni se shkalla e plotë e qytetit është e pabesueshme. Jo vetëm për sa i përket kufijve të saj eksplorues, por edhe për numrin e madh të qytetarëve që pyesin rrugët e tij.

Kërkesat e sistemit të Unitetit të Assassin's Creed:

  • CPU: Intel Core i5-2500K @ 3.3 GHz ose AMD Phenom II x4 940 @ 3.0 GHz ose AMD FX-8350 @ 4.0 GHz
  • Shpejtësia e procesorit: Info
  • RAM: 6 GB
  • JU: Dritaret 7 SP1, Dritaret 8/8.1 (64-Kërkohet sistemi operativ bit)
  • KARTA VIDEO: NVIDIA GeForce GTX 680 ose AMD Radeon HD 7970 (2 GB VRAM)
  • KARTA E FOUMIJS: po
  • HAPACESIRA FISKALE: 50 GB

Shkarkoni Lidhjet e lojës Assassin's Creed Unity:

klikoni këtu për të shkarkuar këtë lojë

Shkarko tani

Shkarkoni Torrentin

Magnet Torrent

Lojë e Assassin's Creed Unity:

Kredi video: theRadBrad

Lini një koment