Shkarkimi Global Fyes i Counter Strike – CS GO Shumë i kompresuar (përrua)

(Përditësuar së Fundmi në: Janar 11, 2021)

Kontrolloni!! Counter-Strike PC Global Fyes Shkarkoni CS GO Shumë i Kompresuar SETUP.

Counter strike ofensive globale dhe i njohur si CS Shko është një lojë e dytë më e luajtur në avull. Counterstrike Global Offensive lëshuar në 2012 dhe u bë me valvulë themeluesit e avullit. Mbi pesë vjet ka qenë në treg është parë në rrugën e saj përmes azhurnimeve të shumta të rregullimeve dhe rregullimeve të ekuilibrit është ndryshuar shumë gjatë këtyre viteve dhe shumica e tyre ka qenë për më mirë padyshim që valvula duhet të ketë bërë diçka të drejtë me këtë lojë, sepse aktualisht ka miliona të lojtarëve aktivë. CS Go është një lojë kundër-terroriste vs terroriste e bazuar në punën në ekip, strategjia dhe saktësia. Dizajni i vogël thjeshtues i lojës është ai që e mban komunitetin e saj kaq të madh. Nuk ka asnjë armë në automjetet e sistemit të bllokimit të mjediseve ose klasave shkatërruese. Të gjithë janë në një fushë loje të barabartë dhe e vetmja gjë që do t'ju japë një avantazh është aftësia juaj vetëm.

CS SHKO

Aktualisht 5 mënyrat e lojës që përfshin prishjen e rastësishme garën me krahë dhe ndeshjen e vdekjes. I rastësishëm është vendi ku një ekip mbron dy site bomba ndërsa ekipet e tjera përpiqen të vendosin bombën dhe detonatori i saj rastësor mund të përfshijë gjithashtu një mënyrë të dytë loje në të cilën një ekip mbron peng ndërsa tjetra përpiqet t'i shpëtojë ato. Garat me krahë si një lojë me armë ekipi i bazuar në formën e Call of Duty çdo vrasje ju fiton një armë të re derisa përfundimisht të mbaroni armën për ta përdorur dhe të fitoni raundin. Prishja është një version i vogël i rastësishëm ku keni një raund dhe çdo vrasje që arrini do t'ju fitojë një armë të re. Deathmatch është mjaft e vetë-shpjeguar dhe matchmath ju jepet dhe sasi e pakufizuar e respawns të cilat ju mund të përdorni duke mposhtur armiqtë tanë me çdo armë që ju zgjidhni. Modaliteti i fundit është konkurrues dhe konkurrues përdor mënyrën e lojës rastësore, por i ndryshon pak kështu që ata janë më të vështirë që këto ndeshje zgjasin më shumë dhe kanë më pak lojtarë sesa ndeshjet e rastësishme. Ndeshjet rastësore do t'ju caktojnë me lojtarë të tjerë të një niveli të ngjashëm aftësie i cili përcaktohet më pas 10 raunde.

Kërkesat minimale të sistemit:

  • JU: Windows® 7 / Vista / XP.
  • Procesori: Intel® Core™ 2 Duo E6600 ose AMD Phenom™ X3 8750 procesor ose më mirë.
  • Kujtesa: 2 RAM RAM.
  • Grafika: Karta video duhet të jetë 256 MB ose më shumë dhe duhet të jetë i pajtueshëm me DirectX 9 me mbështetjen për Pixel Shader 3.0.
  • DirectX: Versioni 9.0c.
  • Magazinimi: 15 GB hapësirë ​​në dispozicion

Klikoni këtu për ta shkarkuar

Shkarkoni përmes torrentit

 

https://www.youtube.com/watch?v = zKliClDxODk

Kredi video: CS:SHKO

 

Lini një koment