Kriket Sportiv EA 2007 Shkarkim Falas për PC [Version i plotë]

(Përditësuar së Fundmi në: Janar 11, 2021)

Kriket sportiv EA 2007 shkarkimi falas do të jepet më poshtë. Kriket 2007 është një lojë e bazuar në kompjuter që është zhvilluar nga HB Studios. Wasshtë lëshuar për platformat: Windows dhe PlayStation 2. Kjo lojë u lançua në të njëjtin muaj, por në data të ndryshme në MB dhe Australi në 24 Nëntori 2006 dhe 14 Nëntori 2006, përkatësisht. Ai përfshin zonën si Anglia, Lancashire, Andrew Flintoff, dhe Hiri. Publishedshtë botuar nga Electronic Arts.

Kriket Sportiv EA 2007 Shkarkim PC

Përshëndetje, Tifozët e kriketit, ju mund të shkarkoni Cricket EA Sports 2017 lojë nga butoni i dhënë më poshtë:

Shkarko tani

Ju gjithashtu mund të:

Kriket Sportiv EA 2014 Shkarkim PC

Kriket Sportiv EA 2015 Shkarkim PC

Kërkesat minimale të sistemit për kriket 2007

  1. Procesori: Ekuivalent i Pentium III ose Athlon
  2. Frekuenca e CPU-së: 1 GHz
  3. RAM: 256 MB
  4. Sistemi operativ: Windows 2000 / XP
  5. Versioni DirectX: 0c
  6. Karta e tingullit: Nevojitet
  7. Hapësira në kujtesë: 1.2 GB
  8. Kapaciteti ROM i ruajtjes: 8x DVD-ROM.
  9. Kartë video: DirectX 9.0c i përshpejtuar në përputhje me 3D 32 Kartë video MB, NVIDIA GeForce2 + ATI Radeon 7500+ / Intel 865, 915

Karakteristikat e Cricket 2007

Ai përfshin 5, 10, 20, 50 mbingarkesa në ndeshje dhe kjo ndeshje zgjat për 4 te 5 ditë. Gjithashtu ju ofron mundësinë për të zgjedhur gjendjen e motit gjatë ndeshjeve. Ju gjithashtu mund të zgjidhni lartësinë e zgjedhjes suaj. Ka vende të ndryshme ndërkombëtare janë gjithashtu në dispozicion të tilla si Eden Gardens, Zoti dhe kështu me radhë. Lojtari mund të ndryshojë katranin, komplet toke dhe kriket sipas zgjedhjes së tij.

Përmban veçori të përmirësuara si lojë me goditje, Seksioni i hirit, kontrollimin e veprimit e kështu me radhë. Komentuesi përmban ekipin e Mark Nicholas dhe Richie Benaud. Ai gjithashtu siguron mundësinë që lojtari të hyjë në garat kombëtare ose ndërkombëtare si Kampionati Botëror, Seritë Botërore, Kupa e Nokautit, Seritë e provave, Turne (Turne i gjatë në Australi, Turne i gjatë në Angli, Turne i shkurtër në Australi, Turne i shkurtër në Angli, Turneu nën-kontinent, Tur Karaibe, Turne në Afrikën e Jugut, Turi në Zelandën e Re dhe Zimbabve, Turne njëditor në qark, Shteti Australian), Sezoni Shtetëror, Tempulli i Kupës, Seritë e Brendshme Një Ditore, dhe KFC Twenty20 Big Bash.

Ai përfshin skuadrat si Australia, Bangladeshi, Bermuda, Kanada, Anglia, India, Irlanda, Kenia, Namibia, Holandë, Zelanda e Re, Pakistani, Skoci, Sri Lanka, Afrika e Jugut, Shtetet e Bashkuara, indianët Perëndimor, dhe Zimbabve.

Lojtari mund të drejtojë ndeshjet midis Anglisë dhe Australisë dhe kjo jep 3 opsione: Hiri 2005 skenare, 2005 Seri Npower Ashes, dhe 2006 te 2007 3 Seritë e hirit celular. Në opsionin e parë, lojtari mund të zgjedhë ekipin dhe të luajë sipas skenarëve, dhe ai mund të shikojë momentet kryesore të videove më vonë. Në opsionin e dytë, lojtari mund të zgjedhë një ekip dhe të luajë në përputhje me rrethanat, krijon ekuilibrin në turneun pritës të Anglisë. Në opsionin e tretë, lojtari gjithashtu zgjedh një skuadër nga Anglia ose Australia dhe të luajë ndeshjet e provës, ndeshje për ngrohje, dhe ODI-ve, krijon ekuilibrin në turneun pritës të Australisë.

Lini një koment