Komandoni dhe Pushtoni Gjeneralët Shkarkoni Falas Lojë të Plotë

(Përditësuar së Fundmi në: Qershor 10, 2017)

Shkarko

Komanda & pushtoni gjeneralët shkarko falas lojën e plotë: Command and Conquer është një lojë video e bazuar në realitet. Është 7th këste në serinë e Komandës dhe Pushtimeve. Isshtë krijuar për platformën e sistemeve operative MS Windows dhe Mac. Plot komplotet e kësaj serie bazohen në fushatat e vendeve si Kina, GLA, dhe Sh.B.A..

Komanda & Conquer Generals Shkarkim PC

Kërkesat minimale të sistemit

  1. Procesori: Pentium III ose Athlon
  2. Frekuenca: 800 MHz
  3. RAM: 128 MB
  4. Sistemi operativ: Windows 98 / ME / 2000 / XP
  5. Kartë video: 32 Kartë video MB AGP me Hardware T&L dhe DirectX 8.1 drejtues i pajtueshëm
  6. Versioni DirectX: 1
  7. Karta e tingullit: kërkohet
  8. Hard disk: 1.8 GB
  9. CD ROM: 8Disku X me shpejtësi CD / DVD-ROM

Komandoni dhe Pushtoni Gjeneralët Shkarkoni Falas Lojë të Plotë

Direkt: Shkarko

Përmes Mediafire: Shkarko

Anëtarët e ekipeve

EA Pacific është zhvilluesi në Windows dhe Aspyr Media në Mac Operating. EA Games është botuesi i windows dhe Aspyr Media në Mac OS X. Dustin Browder është një stilist dhe Bill Brown, dhe Mikael Sandgren është kompozitori i saj.

Karakteristikat

Kjo lojë është krijuar për skenarët e bazuar në të vërtetë. Lojtari duhet të mbledhë burimet për të ndërtuar bazën, dhe njësitë e ndryshme në ujë ose në ndonjë rajon tjetër në mënyrë që të shpëtohet një jetë nga sulmet e armiqve. Lojtar mund të ndërtojë njësi të ndryshme në lidhje me varg, automjetet, ajri etj. Ai mund të kontrollojë vende të ndryshme si Republika Popullore e Kinës, shtetet e Bashkuara të Amerikës, dhe Ushtria Çlirimtare Globale.

Të gjitha vendet ndajnë të njëjtat burime si zhvillimi i automjeteve, trajnimi i kazermave, mbledhjen e mjeteve të tjera teknike, bartja e burimeve shtesë dhe super armëve për vrasjen e armiqve.

USD është i famshëm për bartjen e super armëve dhe forca e tyre ajrore është shumë e fortë. Kjo është ushtria më e shtrenjtë për tu trajtuar në lojë. Kina mban fuqinë e trupave, tanket, dhe një ushtri të madhe. Ata i përdorin ato kundër armiqve gjatë betejës. Ushtria Çlirimtare Globale konsiderohet si ushtria e dobët në krahasim me vendet e tjera.

Ndërfaqja e kësaj loje është e ngjashme me lojën e quajtur: Age of Empires ose StarCraft. Lojtari mund të zgjedhë ndërtesat, urdhërat, shitjet dhe blerjet, azhurnimi dhe funksionet e veçanta të njësive. Ai gjithashtu mund të zgjedhë strukturën e njësive të ndërtimit dhe mund t'i vendosë ato kudo në hartë.

Kur lojtari sulmon armiqtë dhe i mposht ata dhe përdor njësitë e tyre për të punësuar ndërtesa, atëherë ato bëhen më të fuqishme. Njësitë me renditjen më të lartë sulmohen nga kundërshtarët më shpejt në krahasim me të tjerët sepse ato i japin më shumë shëndet lojtarit dhe gjithashtu i shërojnë ato.

Lini një koment